Naslovnica


Odsjek za informacijske znanosti

Obavijest svim studentima preddiplomskog studija – studentska praksa

Datum objave: 23.05.2018.


Pozivaju se svi zainteresirani studenti preddiplomskog studija Informatologije da se prijave za odrađivanje studentske prakse u Kapucinskom samostanu Gospe Lurdske u Rijeci. Radilo bi se na završnim radovima na preventivnoj zaštiti knjižne/arhivske građe. Studentska praksa će se odvijati u lipnju (od 4. lipnja). Troškovi puta, hrane i smještaja su osigurani.

Molim sve zainteresirane da se do ponedjeljka 28. svibnja 2018 jave na e-mail ihorvat2@ffos.hr

PBZ stipendije za studente

Datum objave: 04.04.2018.


PBZ d.d. je objavila natječaj za dodjelu studentskih stipendija iz područja informacijske i komunikacijske tehnologije s otvorenim rokom prijave do ispunjenja planiranog broja stipendija u svakoj akademskoj godini. Zainteresirani studenti se  pozivaju na podnošenje zamolbi za stipendije prema sljedećim kriterijima:

  *   redoviti upis u treću ili više godine studija elektrotehnike, računarstva, informatike, prirodoslovno - matematičkih i srodnih studija,

  *   izvrsna postignuća u ocjenama tijekom studija (visok prosjek studiranja) i redovitost studiranja,

  *   pisane preporuke fakultetskih nastavnika (po mogućnosti dvije),

  *   tečno znanje engleskog jezika.

Visina mjesečne stipendije za vrijeme trajanja redovitog studiranja dodjeljuje se u mjesečnom iznosu 3.000,00 kuna neto.

Više informacija potražite OVDJE. U slučaju dodatnih pitanja kontakt osoba je Tea Dravinski, Radićeva 19, Osijek, tel: 031/ 431053, faks: 031/431003, e-mail: tea.rako@pbz.hr