Naslovnica


Odsjek za informacijske znanosti

 

Klub studenata informacijskih znanosti - POZIV

Datum objave: 17.11.2017.


Poštovane kolegice i kolege,

pozivamo vas da se učlanite u Klub studenata informacijskih znanosti LIBROS iz čijeg opisa aktivnosti izdvajamo:

"Pružamo podršku studentima koji se susreću s akademskim i drugim problemima, organiziramo stručne izlete i putovanja te radionice, skupove i seminare, sudjelujemo u stručnim i znanstvenim projektima, izlažemo na domaćim i međunarodnim konferencijama, izdajemo časopis "Libros", organiziramo različite humanitarne i društveno korisne akcije, volontiramo, organiziramo neformalna druženja (slušaonice, Božićni party, brucošijade itd.) te na taj način pridonosimo kvaliteti iskustva studiranja i općenito života u lokalnoj zajednici.

Ukoliko ste otvoreni za nova iskustva i poznanstva, želite kvalitetno provoditi svoje slobodno vrijeme, putovati i razvijati svoja znanja i vještine, pridružite se kolegama u navedenim aktivnostima te ravnopravno i aktivno sudjelujte u radu Kluba.

Članstvo u Klubu je dobrovoljno i besplatno, a učlaniti se možete tako da ispunite pristupnici koja je dostupna na FB profilu Kluba (https://www.facebook.com/klublibros/) odnosno ovdje: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSddaIkafEct47N1wdvhuxkjvHezCUGt7qCxmtCyOjvmLSbdrg/viewform 

Molimo vas da pristupnicu ispunite do 1. 12. kako biste mogli sudjelovati na prvoj ovogodišnjoj skupštini Kluba koja će se održati početkom prosinca i na kojoj ćemo vam uživo predstaviti svoj rad i planirane aktivnosti u narednoj akademskoj godini.

VAŽNO: Ovu pristupnicu trebaju ispuniti čak i oni članovi Kluba koji već aktivno sudjeluju u njegovom radu kako bismo ažurirali bazu članova i prikupili podatke koje, u skladu s novim Zakonom o udrugama, moramo proslijediti nadležnim tijelima.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, slobodno nam se obratite, putem FB profila ili e-poštom (libros.ffos@gmail.com).

Srdačan pozdrav,

Klub Libros

Studentska konferencija Bobcatsss 2019 u Osijeku

Datum objave: 10.10.2017.


Studentska konferencija Bobcatsss će se održati u siječnju 2019. godine u Osijeku. Više o tome pročitajte OVDJE.

Natjecanje "Scientivity" za studente knjižničnih i informacijskih znanosti

Datum objave: 10.10.2017.


European Student Chapter organizira natjecanje "Scientivity" za studente knjižničnih i informacijskih znanosti iz Europe. Studenti mogu prijaviti istraživačke radove i osvojiti financijsku potporu za sudjelovanje na iConference 2018 u Sheffieldu. Prijave se primaju do 15. prosinca na mail esc.scientivity@gmail.com Detaljnije informacije dostupne su na http://www.asis.org/Chapters/Student/esc/?p=1345 i na videu https://youtu.be/R6ia5OV0TEo

Poziv za sudjelovanje na tematskom seminaru Recognition: use and matching of ECTS with learning outcomes; Leipzig, Njemačka, 28. i 29. studenoga 2017.

Datum objave: 06.09.2017.


Agencija za mobilnost i programe EU-a šalje poziv za prijavu na natječaj za dodjelu financijske potpore za sudjelovanje u tematskom seminaru pod nazivom "Recognition: use and matching of ECTS with learning outcomes". Seminar će se održati u Leipzigu, Njemačka, od 28.-29. studenoga 2017. Rok za prijavu je ponedjeljak, 11. rujna 2017. (do 12:00 sati). Detaljne informacije o seminaru te upute za prijavu objavljene su na stranicama Agencije OVDJE.

Kontakt osoba za dodatne informacije je Katarina Bilonić, savjetnica u Odjelu za visoko obrazovanje, kontakt e-mail: Katarina.Bilonic@mobilnost.hr.

Bobcatsss 2018

Datum objave: 23.06.2017.


Riga, Latvia, 24. - 26. siječnja 2018.

Call for papers