Arhiva za ‘Nova izdanja članova Odsjeka’ Kategoriju

Predstavljanje knjige profesora Zorana Velagića

 

U ponedjeljak, 17. veljače 2014. u 18 sati u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu održat će se predstavljanje knjige Uvod u nakladništvo profesora Zorana Velagića u izdanju Naklade Ljevak i Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.

Predstavljanje će moderirati Kristijan Vujičić, a sudjeluju Mario Barišić, Nives Tomašević, Seid Serdarević i autor Zoran Velagić.

Uz predstavljanje knjige govorit će se i o problemima nakladničkog sektora te potrebi obrazovanja nakladnika i knjižara.

 

Promocija knjige Zorana Velagića u Osijeku

13. travnja 2011. u Osijeku, u galeriji Magis, održana je promocija knjige Zorana Velagića Pisac i autoritet. Knjigu su zanimljivo i zabavno predstavili Helena Sablić Tomić, Damir Hasenay i autor.

Pročitaj ostatak članka »

Predstavljanje knjige Zorana Velagića Pisac i autoritet: Bit autorstva i sustav autorizacije vjerskih knjiga u 18. stoljeću

7. ožujka 2011. u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu održano je predstavljanje knjige Zorana Velagića Pisac i autoritet:  Bit autorstva i sustav autorizacije vjerskih knjiga u 18. stoljeću. Predstavljanje knjige moderirala je Nives Tomašević, a sudjelovali su Mijo Korade, Aleksandar Stipčević i autor, Zoran Velagić.

15. ožujka autor je predstavio knjigu i u emisiji prvog programa Hrvatskog radia “Između redaka”.

Pročitaj ostatak članka »

Pretraživanje
Arhiva