Naslovna


Pododsjek za pedagoško-psihološko-didaktičko-metodičku izobrazbu

Dobrodošli na stranicu Programa za pedagoško-psihološko-didaktičko-metodičku izobrazbu!

 

Voditeljica Programa: doc. dr. sc. Renata Jukić (rjukic@ffos.hr)

Važna obavijest o Školskoj praksi svim polaznicima PPDMI upisanima 27. siječnja 2018.

Datum objave: 23.03.2018.


Svi polaznici upisani u program PPDMI 27. siječnja 2018. moraju pristupiti mrežnoj aplikaciji o Školskoj praksi i ispuniti jedan od triju ponuđenih obrazaca i time definirati svoj status glede polaganja ovoga predmeta.

To znači da svaki polaznik bira jednu od triju ponuđenih mogućnosti / jedan od triju ponuđenih obrazaca:

  1. obrazac o priznavanju Školske prakse na temelju ostvarenih uvjeta propisanih Pravilnikom o PPDMI
  2. obrazac o samostalnom organiziranju Školske prakse
  3. obrazac o tome da Filozofski fakultet polazniku organizira polaganje Školske prakse.

Polaznici koji ostvaruju pravo priznavanja Školske prakse uz ispunjeni obrazac u mrežnoj aplikaciji moraju priložiti potvrdu kojom dokazuju ovo pravo. Ako je polaznik dobio tiskanu inačicu potvrde od škole u kojoj je stekao uvjete za oslobođenje polaganja Školske prakse, može priložiti skeniranu ili fotografiranu potvrdu. Polaznik također mora dostaviti originalnu potvrdu osobno u referadu PPDMI ili poslati zemaljskom poštom na adresu Filozofskog fakulteta u Osijeku. 

Polaznici koji su do sada već predali potvrdu kojom ostvaruju pravo priznavanja Školske prakse u referadu PPDMI ili na adresu Filozofskog fakulteta u mrežnu aplikaciju trebaju priložiti dokument / izjavu u kojoj je potrebno napisati da je potvrda predana / poslana te navesti sve potrebne podatke koji se nalaze u potvrdi. Izjava treba biti vlastoručno potpisana.

Mrežna će aplikacija za Školsku praksu biti otvorena od 26. ožujka 2018. do 20. travnja 2018. U tom razdoblju svaki polaznik može pristupiti aplikaciji i nekoliko puta te mijenjati svoj izbor glede Školske prakse čime se svaki prethodni izbor / ispunjeni obrazac / poništava, tj. briše.

Nakon 20. travnja 2018. aplikacija se zaključava i neće više biti moguće mijenjati podatke.

Sve upute o ispunjavanju aplikacije nalaze se u samoj aplikaciji.

Mrežna je aplikacija dostupna na poveznici: https://sokrat.ffos.hr/ff-studenti/login.php

Ispitni rokovi kod izv. prof. dr. sc. Lukaša

Datum objave: 22.03.2018.


U subotu, 24.3.2018. u 12.00 sati održat će se online ispit iz kolegija Metodika nastave. Polaznici koji planiraju polagati ispit na tom roku trebaju se e-mailom javiti profesoru radi unošenja datuma prijave u studomatu ili da jave datum koji su upisali u studomat kao datum prijave.

Pismeni ispit iz kolegija Pedagogija i Metodika nastave održat će se 21.4.2018. i 12.5.2018. godine u 12,00 sati u učionici 54. Uvodne obavijesti za polaznike II. upisnog ciklusa (27. siječnja 2018.)

Datum objave: 29.01.2018.


Uvodne obavijesti možete vidjeti ovdje

Uvodna obavijest polaznicima novog ciklusa

Datum objave: 19.01.2018.


Poštovani polaznici novog upisnog ciklusa Pedagoško-psihološko-didaktičko-metodičke izobrazbe,

prije svega, dobro došli u prostor Filozofskog fakulteta u Osijeku u kojemu ćemo se susresti u subotu 27. siječnja 2018. u 8.30 h u Svečanoj dvorani (II. kat). Nakon dobivanja uvodnih informacija pristupit ćete procesu upisa koji će završiti do 12.00 h kada kreće prvi blok nastave. Zahvaljujemo vam što ste nam ukazali povjerenje odlukom o upisu PPDM izobrazbe. Želimo vam uspješan start i ugodan zajednički rad.

Sve potrebne obavijesti pravodobno ćete dobiti na stranicama Odsjeka za cjeloživotno obrazovanje / Programa PPDMI te vas stoga molimo da proučite upute i redovito pratite novosti (http://www.ffos.unios.hr/pedagosko-psiholosko-didakticko-metodicku-izobrazba/naslovna).

Na raspolaganju su vam djelatnici referade, knjižnice, pravne službe, voditeljica školske prakse i voditeljica pododsjeka. Raspored nastave, sve mail adrese, kao i raspored subotnjih dežurstava referade i knjižnice možete naći na stranicama PPDMI-ja.

 

S poštovanjem,

Renata Jukić,

Voditeljica PPDM izobrazbe

OBAVIJEST - IZBORNI KOLEGIJI

Datum objave: 21.12.2017.


Poštovani polaznici,

popis polaznika po izbornim kolegijima možete vidjeti ovdje. Molim vas da provjerite jeste li na popisu na po jednom od ponuđenih izbornih kolegija iz svakog bloka (ukupno 3) te da se javite ako Vas nema na popisu. Veliki dio vas nije prijavio izborni kolegij te sam to učinila ja. Nisu više moguća "prebacivanja" unutar kolegija u istom bloku. Ako su Vam priznati neki od kolegija u tom bloku ne upisujete izborni kolegij.

Srdačan pozdrav,
Renata Jukić

KONAČAN POPIS POLAZNIKA KOJIMA FILOZOFSKI FAKULTET ORGANIZIRA ŠKOLSKU PRAKSU

Datum objave: 18.12.2017.


Konačan popis polaznika kojima Filozofski fakultet organizira školsku praksu možete vidjeti ovdje