Naslovna


Pododsjek za pedagoško-psihološko-didaktičko-metodičku izobrazbu

Dobrodošli na stranicu Programa za pedagoško-psihološko-didaktičko-metodičku izobrazbu!

 

Voditeljica Programa: doc. dr. sc. Renata Jukić (rjukic@ffos.hr)

Obavijest o ispitnom roku

Datum objave: 11.06.2018.


Online ispit iz kolegija Metodika nastave kod izv. prof. dr. sc. Mirka Lukaša bit će 14.6. u 13.00 sati, a slijedeći ljetni ispitni rok 28.6. u isto vrijeme. Mole se polaznici da prijave ispit sa navedenim datumima putem studomata.

ŠKOLSKA PRAKSA – OBAVIJEST POLAZNICIMA

Datum objave: 22.05.2018.


Filozofski fakultet službenim putem dostavlja svim odabranim školama potrebnu dokumentaciju za svakog polaznika koji se upućuje na polaganje Školske prakse. Nakon ostvarene Školske prakse škola je dužna također službenim putem Filozofskom fakultetu (referadi PPDMI) dostaviti obrazac o položenoj Školskoj praksi ispunjen traženim podatcima, potpisan i ovjeren pečatom škole.

 

Obavijest

Datum objave: 13.05.2018.


Poštovani kolege,

ovdje možete vidjeti popis polaznika PPDM izobrazbe po izbornim predmetima.

Svatko se tijekom prošlog tjedna trebao, prema obavijesti koju ste dobili, prijaviti na ukupno tri predmeta (po jedan iz svakog bloka), osim u slučaju ako su Vam neki od predmeta priznati. Nakon pregleda Vaših prijava dodala sam na popis polaznike koji  se nisu u zadanom roku prijavili za izborne predmete.

Budući da ima polaznika koji su umjesto tri kolegija izabrali jedan ili dva, molim da mi se jave na mail rjukic@ffos.hr (osim u slučaju da ste tražili i dobili priznavanje pojedinih predmeta).

Dakle, na navedenom popisu, svatko kome nije omogućeno priznavanje predmeta iz prethodnog školovanja mora se nalaziti na tri predmeta (unutar prvog, drugog i trećeg bloka).

Srdačan pozdrav,

Doc.dr.sc. Renata Jukić, voditeljica izobrazbe

ŠKOLSKA PRAKSA – OBAVIJEST O OSTVARIVANJU ŠKOLSKE PRAKSE

Datum objave: 08.05.2018.


Svi polaznici PPDMI koji se upućuju na polaganje Školske prakse mogu se javiti u odabranu ili dodijeljenu školu od 21. svibnja 2018.

OBAVIJEST O NAČINU PRIJAVE I UPISA IZBORNOGA PREDMETA

Datum objave: 03.05.2018.


Obavijest možete vidjeti ovdje

Uvodne obavijesti za polaznike II. upisnog ciklusa (27. siječnja 2018.)

Datum objave: 29.01.2018.


Uvodne obavijesti možete vidjeti ovdje