Prijavi se za stipendiju i studiraj na Oxfordu


Clarendon Fund godišnje dodjeljuje 140 stipendija koje pokrivaju školarinu i troškove života izvrsnim i motiviranim studentima. Prijave su još otvorene, a traju do 8. siječnja.

Svi studenti diplomskih i poslijediplomskih studija, neovisno o mjestu studiranja, imaju jedinstvenu priliku studirati na svjetski poznatom Sveučilištu u Oxfordu zahvaljujući Clarendon Fund stipendijama. Jedne su od glavnih stipendija te prestižne institucije, a na godišnjoj ih se razini dodijeli 140.

Glavni je kriterij za ostvarivanje prava na ovu vrstu stipendija akademska izvrsnost i motiviranost studenta te njegov dosadašnji rad i rezultati. Stipendija pokriva punu školarinu i troškove života. Prijaviti se možeš i ti, i to do 8. siječnja 2018. Za više informacija o uvjetima i načinima prijave, posjeti službenu stranicu.

S Clarendon stipendijama nećeš imati samo osiguranu hranu i smještaj, već ćeš postati dio široke i utjecajne zajednice koja će ti pomoći u razvoju akademske budućnosti. Ovo je prilika koju je šteta propustiti.

izvor: studentski.hr