ERASMUS+


Ured za studentska pitanja

Poštovani studenti Filozofskog fakulteta Osijek,


Zahvaljujući programu međunarodne razmjene LLP Erasmus+ (2014.-2020.), dio svoga visokoškolskoga obrazovanja možete ostvariti na inozemnim visokoškolskim institucijama s kojima je FFOS ostvario bilateralnu suradnju. 

Sveučilište J. J. Strossmayera u Osijeku (UNIOS) putem svoje Sveučilišne službe za međunarodnu i međusveučilišnu suradnju redovito objavljuje i provodi natječaje za mobilnost studenata za studijski boravak ili stručnu praksu ili kombinirani studijski boravak i stručnu praksu u okviru programa Erasmus+ za razdoblje 2014.-2020. Obavijesti o tim natječajima možete vidjeti OVDJE.


Napominjemo da su provedba natječaja i odabir kandidata u nadležnosti UNIOS-a. Ni akademski Erasmus-koordinator ni ECTS-koordinatori ustrojbenih jedinica FFOS-a nisu uključeni u navedene aspekte realizacije studentske mobilnosti, stoga vas za sva pitanja i informacije vezane uz prijave na natječaj upućujemo na mrežnu stranicu UNIOS-a (http://www.unios.hr) i na Sveučilišnu službu za međunarodnu i međusveučilišnu suradnju.

Posebnu pozornost obratite na korisne izvore informacija o programu Erasmus+ dostupne na poveznici Međunarodna suradnja na mrežnim stranicama UNIOS-a (http://www.unios.hr).


Upute studentima za prijavu na natječaj i realizaciju mobilnosti

 

Pravilnik o programu Erasmus+

 

Popis inozemnih partnerskih sveučilišta i Erasmus+ ugovora (ažurirano: rujan 2018.)

 

Molimo vas da prilikom razmatranja prijave na natječaj za ostvarivanje mobilnosti Erasmus+ obavezno dobro proučite navedene Upute i Pravilnik.