Studentska anketa o kvaliteti mentorskog sustava


Studentska anketa o kvaliteti mentorskog sustava

Poštovani studenti,

provodimo studentsku anketu kako bismo saznali vaša mišljenja te dobili prijedloge i sugestije za poboljšanje mentorskog sustava.

Anketa se sastoji od 7 kratkih pitanja i vrijeme koje oduzima vrlo je kratko. Anketa za vašu procjenu mentorskog sustava bit će otvorena od 26. ožujka do 1. listopada 2017. Za pristup anketi nije potrebno unositi osobne podatke za identifikaciju. Studentska anketa u potpunosti je anonimna. Dovoljna je samo vaša dobra volja!

Osnovna je svrha pokretanja studentske ankete dobivanje informacija o kvaliteti mentorskog sustava na našem fakultetu sa studentske točke gledišta.

Studentsku anketu provodimo zato što je Upravi Fakulteta važno aktivno sudjelovanje studenata u edukacijskom procesu, važno nam je pratiti i podržavati dobar rad naših nastavnika, ali i na vrijeme uočavati probleme i kritične točke te kroz rezultate i analizu ankete transparentno predstaviti mišljenja studenata o studiju i nastavnicima. Studenti kao izravni korisnici mogu najbolje procijeniti sve elemente mentorskog sustava.

Anketa se nalazi na adresi http://sokrat.ffos.hr/alumni

Vaši iskreni odgovori, uključujući i komentare, mogu upozoriti na nedostatke i poteškoće u nastavi te utjecati na poboljšanje njezine kvalitete. Svi imamo isti cilj - učiniti naš Fakultet poželjnim mjestom za studiranje.

Hvala vam na suradnji!