ESG Certifikat sustava osiguranja kvalitete u obrazovanju

Upis studenata u akademsku godinu 2016./2017.


Sve potrebne informacije o upisima studenata u I. godinu preddiplomskih studija ak. godine 2016./2017. možete pronaći OVDJE.

 

Važne informacije vezane uz upise na studije Filozofskoga fakulteta Osijek možete pronaći OVDJE, a ogledni primjerak ispunjene uplatnice kojom se dokazuje podmirenje troškova upisa možete vidjeti OVDJE (dakle na upis je potrebno doći s uplatnicom kao potvrdom o plaćanju troškova upisa, o čemu će se pristupniku odmah izdati račun).

 

Potvrde o sudjelovanju na državnim natjecanjima i o drugim posebnim postignućima, koje se boduju prema objavljenim kriterijima, šalju se skenirane e-poštom na adresu ivinko@ffos.hr, uz obvezno navođenje sljedećih podataka:

  • OIB pristupnika
  • studijska kombinacija koju pristupnik prijavljuje.

 

Odluku Fakultetskog vijeća Filozofskog fakulteta Osijek o imenovanju Povjerenstva za upise na preddiplomske studije u akademskoj godini 2016./2017. možete vidjeti OVDJE.

Kriterije sastavljanja rang-lista na pojedinim studijima Filozofskoga fakulteta Osijek možete pregledati odabirom poveznica u nastavku:

 

Engleski jezik i književnost

Filozofija

Hrvatski jezik i književnost

Informacijske znanosti

Mađarski jezik i književnost

Njemački jezik i književnost

Pedagogija

Povijest

Psihologija

 

Molbe u svezi s upisima na preddiplomske i diplomske studije Filozofskog fakulteta potrebno je dostaviti naslovljeno na "Povjerenstvo za upise na preddiplomski i diplomski studij" i predati u Ured za studentska pitanja Filozofskog fakulteta.