Žene u medijima – Natječaj za najbolju fotografiju, likovni i pisani rad


U sklopu simpozija Žene u medijima organiziran je i natječaj za najbolje studentske radove u sljedećim kategorijama: fotografija, likovni i pisani rad.

Udruga studenata komunikologije i novinarstva Komuna i ove godine povodom Svjetskog dana slobode medija organizira simpozij Mediji na drukčiji način. Tema devetog po redu simpozija je Žene u medijima, a održat će se 4. svibnja na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj u dvorani Zagreb.

Kao i svake godine do sada, u sklopu simpozija organiziran je i natječaj za najbolje studentske radove u sljedećim kategorijama: fotografija, likovni i pisani rad.

Natječaj je otvorenog tipa, odnosno nema striktno zadanih tema – bitno da vaš rad ima veze s temom ovogodišnjeg simpozija.

PRAVILA:

– na natječaj se mogu prijaviti svi studenti sa svih smjerova, fakulteta, sveučilišta…
osoba smije poslati najviše dvije fotografije, dva likovna uratka i dva pisana rada
– za sve radove natjecatelj mora smisliti vlastiti naslov, a za fotografiju i likovni uradak treba napisati i kratak opis (do dvije rečenice)
pisani rad mora imati najmanje karticu teksta (1800 znakova s razmacima)
– sve radove s imenom i prezimenom, e-mail adresom i telefonskim brojem šaljete na uskn.komuna@gmail.com s naslovom NATJEČAJ
radovi se primaju do 30. travnja u ponoć
– za likovni rad i fotografiju dozvoljene su sve tehnike crtanja i kreativnog izražavanja te svi alati za uređivanje fotografija.
– pisani rad treba imati uvod, razradu i zaključak, a cilj je izraziti i argumentirati svoja mišljenja, ideje i stajališta. Također, savjetujemo da izbjegavate formu seminarskog rada.

Radovi se anonimno šalju žiriju. Svi radovi bit će izloženi u predvorju dvorane Zagreb za vrijeme simpozija, gdje ćemo proglasiti i pobjednike. Sretno svima!

Nagrade osiguravaju: Jesenski i Turk, HUOJ, Gavella, Algoritam, Pani Zagreb, Kim’s Coffee, Good Vibrations, Pickbox, Muzej iluzija, Muzej suvremene umjetnosti

Za sva dodatna pitanja i informacije možete nam se obratiti na
Facebook USKN Komuna, Facebook Mediji na drukčiji način,
Twitter USKN Komuna, e-mail uskn.komna@gmail.com

Izvor: USK Komuna