FFOS-ov web shop

FFOS-ov web shop, književni i kulturni kutak

Web shop Filozofskoga fakulteta tijekom godinu i pol dana rada može se pohvaliti, osim bogatom prodajnom ponudom, i brojnim književnim i kulturnim sadržajima koji su dostupni korisnicima FFOS-ovih mrežnih stranica na poveznici: https://webshop.ffos.hr/ .

Ondje su dostupna i brojna izdanja. Uz Knjigoteku gdje se nalaze udžbenici i priručnici, znanstvene knjige, zbornici te studentski časopisi, tu je i fakultetska Suvenirnica u kojoj se može pronaći i kupiti promotivni materijal našega Fakulteta, poput dukserica i majica s FFOS-ovim logom, pa pletenih torbi i keramičkih šalica.

Podsjetimo, web shop u rad je pušten 12. ožujka 2020., a riječ je o, za sada, jedinoj fakultetskoj mrežnoj trgovini na Sveučilištu J. J. Strossmayera! U njoj se mogu nabaviti sva izdanja iz bogate Knjigoteke Fakulteta: udžbenici, nastavni priručnici, znanstvene knjige, zbornici te znanstveni i studentski časopisi.

Na web shopu promoviraju se novi naslovi u izdanju Fakulteta, kao i sva nova izdanja fakultetske knjižnice. Nova će produkcija biti promovirana kroz rubriku Autorski komentar, stoga pratite novitete i sudjelujte u promocijama!

Rubrikom Mali knjižnički razgovori sugovornici su birani tako da pokriju interesna područja koja korespondiraju sa studijima našega fakulteta, tj. da otvore i u kratkoj formi obrade neke (aktualne) teme koje bi mogle biti zanimljive pojedinim studijskim grupama, ali i široj javnosti.

Osobito treba naglasiti kako se na stranicama FFOS-ova web shopa možete informirati o različitim temama iz svijeta knjige i kulture uopće – o književnim promocijama, recenzijama, o različitim događanjima iz fakultetskoga života, ali i šire kulturne i znanstvene zajednice, o blogovima, filmskim kritikama te preporukama za čitanje.

 

Stoga, posjetite naš web shop, čitajte naša izdanja i uživajte u brojnim sadržajima iz književnosti i kulture!