Bibliocikliranje za kampanju “I ja želim čitati” u Glasu Slavonije

U Glasu Slavonije možete pročitati kratak tekst o ovogodišnjoj Biciklijadi FFOS-a čiji je organizator Filozofski fakultet u suradnji s Klubom studenata informacijskih znanosti Libros, Centrom za kulturu Čepin – Knjižnica, Gradskom i sveučilišnom knjižnicom Osijek, Društvom knjižničara Slavonije, Baranje i Srijema te osječkim ogrankom Hrvatskoga čitateljskog društva.

Gostovanje u emisiji „Otvoreni studio“ na Slavonskoj televiziji

U utorak, 30. travnja, predsjednica Kluba studenata informacijskih znanosti „Libros“ Antonela Čepčar i organizatorica konferencije InfoDASKA Ivona Palko gostovale su u emisiji „Otvoreni studio“ Slavonske televizije. Studentice su predstavile rad Kluba i aktivnosti članova te nadolazeću konferenciju InfoDASKA koja se održava od 10. do 11. svibnja na Filozofskom Fakultetu Osijek. Emisiju možete pogledati ovdje.

Antonela Čepčar

Gostovanje studenata Odsjeka za informacijske znanosti u emisiji Filozofski u eteru

Predsjednica Kluba studenata informacijskih znanosti Antonela Čepčar te organizatorice ovogodišnje InfoDASKA-e Lana Horvatić i Ivona Palko gostovale su u emisiji Filozofski u eteru. Emisija je emitirana 23. travnja, a studentice su govorile o aktivnostima Kluba i njegovih članova i nadolazećoj konferenciji, a link na emisiju možete pronaći ovdje ili na Facebook stranici Kluba „Libros“.

Antonela Čepčar

Gostovanje studenata informacijskih znanosti u emisiji „Filozofski u eteru“

U utorak, 2. travnja 2019. godine studentice našeg Odsjeka gostovale su u studentskoj emisiji našeg fakulteta „Filozofski u eteru“; predsjednica našeg studentskog klub „Libros“ (KSIZOs) Antonela Čepčar te organizatorice studentske konferencije InfoDASKA Lana Horvatić i Ivona Palko. Studentice su u razgovoru s voditeljima Petrom Rudićem i Dominikom Škaricom govorile o Klubu „Libros“, aktivnostima članova te nagrađenim studentima kao i nadolazećim aktivnostima u organizaciji Kluba. Organizatorice su se osvrnule na studentsku konferenciju InfoDASKA-u, sadržaje koji će biti ponuđeni, novitete konferencije te zanimljive činjenice o konferenciji. Ovo je još jedna od sjajnih promocija našeg Kluba i aktivnosti naših članova!

Antonela Čepčar