O programu

Akademsko pisanje na engleskom jeziku

Program cjeloživotnog učenja Akademsko pisanje na engleskom jeziku namijenjen je primarno nastavnicima, znanstvenicima, studentima poslijediplomskih studija, ali i svim ostalim pojedincima u sustavu visokog obrazovanja ili izvan njega koji žele unaprijediti znanje akademskog pisanja na engleskom jeziku.

Osnovni je cilj Programa omogućiti polaznicima stjecanje i usavršavanje znanja, kompetencija i vještina za pisanje prvenstveno znanstvenih radova, ali i ostalih znanstvenih tekstova na engleskom jeziku.

Program se izvodi u 35 nastavnih sati (10 sati predavanja i 25 sati vježbi) koji su raspoređeni u razdoblju od 7 tjedana. Program se izvodi uživo u zgradi Filozofskog fakulteta u Osijeku.

Uvjeti upisa:

Uvjet za upis Programa samostalno je korištenje engleskog jezika u pisanju i čitanju na B2 razini (prema elementima Zajedničkog europskog referentnog okvira za jezike). Prilikom upisa Programa polaznici prilažu izjavu o samoprocijenjenoj razini jezične kompetencije. Preporuka je voditeljica programa da program ne upisuju sudionici čija je procijenjena razina znanja manja od navedene s obzirom na to da su materijali namijenjeni polaznicima s višom razinom znanja engleskog jezika, a program je usredotočen na vještine akademskog pisanja, a ne poznavanje engleskog jezika.

Po završetku Programa polazniku se izdaje potvrda o uspješnom završetku programa cjeloživotnog učenja.

Neto cijena Programa po polazniku iznosi: 465,00 EUR, 3.503, 31 kuna (fiksni tečaj konverzije 1 EUR= 7,53450 kuna) i može se platiti u dva obroka.

 

Kontakt:

dr. sc. Mirna Varga, viša predavačica

Voditeljica Programa

Katedra za zajedničke sadržaje

Filozofski fakultet u Osijeku (ured 61)

Lorenza Jägera 9

31000 Osijek

T: +385 (0)31 494 676; M: 095 903 6008