Studentski skupovi


Odsjek za filozofiju

Studentski simpoziji

Etičke teme - 1. Studentski filozofski simpozij održan je 5. svibnja 2011. godine u organizaciji Odsjeka za filozofiju Filozofskog fakulteta u Osijeku.

 * Filmozofija - 2. Studentski filozofski simpozij održan je 2. i 3. svibnja. 2012. godine u organizaciji Odsjeka za filozofiju Filozofskog fakulteta u Osijeku.

 * Hrvatska filozofska baština - 3. Studentski filozofski simpozij održan je 17. svibnja 2013. godine u organizaciji Odsjeka za filozofiju Filozofskog fakulteta u Osijeku.

Sveučilište, filozofija, obrazovne politike - 4. Studentski filozofski simpozij održan je 8. i 9. svibnja 2014. godine u organizaciji Odsjeka za filozofiju Filozofskog fakulteta u Osijeku, Udruge studenata filozofije »logOS« i Hrvatskog filozofskog društva.

Društvo, jezik, mit - 5. Studentski filozofski simpozij održan je 28. i 29. svibnja 2015. godine u organizaciji Odsjeka za filozofiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Udruge studenata filozofije »logOS« i Hrvatskog filozofskog društva.

Filozofija u književnosti - 6. Studentski filozofski simpozij održan je 5. i 6. svibnja 2016. godine u organizaciji Odsjeka za filozofiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Udruge studenata filozofije »logOS« i Hrvatskog filozofskog društva.

Renesanse u filozofiji - 7. Studentski filozofski simpozij održan je 4. i 5. svibnja 2017. godine u organizaciji Odsjeka za filozofiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku i Hrvatskog filozofskog društva.