Izgradnja demenciji prijateljskih narodnih knjižnica: teorijske i praktične pretpostavke

Na Filozofskom fakultetu u Osijeku 3. i 14. listopada održat će se besplatna stručna edukacija u okviru znanstvenog projekta „Izgradnja demenciji prijateljskih narodnih knjižnica: teorijske i praktične pretpostavke“ (https://demencija-pnk.ffos.hr/). Edukacija je prvenstveno namijenjena knjižničarima i studentima informacijskih znanosti, no otvorena je i za sve zainteresirane dionike iz lokalne zajednice (članove obitelji i osobe koje se skrbe o osobama s demencijom). Predavači su domaći i strani stručnjaci koji se bave Alzheimerovom bolešću i drugim vrstama demencije s raznih stajališta (medicina, pravo, socijalna skrb, psihologija, komunikologija, informacijske znanosti).

Budući da je broj mjesta ograničen molimo Vas da se prijavite na način da ispunite prijavni obrazac (https://tinyurl.com/3jb93u37) najkasnije do 26. 9. 2022. Edukacija se održava na hrvatskom jeziku, a svi će sudionici dobiti potvrdu o sudjelovanju.

Zbog brojnih upita zainteresiranih sudionika, stručna edukacija na Filozofskom fakultetu Osijek u sklopu projekta „Izgradnja demenciji prijateljskih narodnih knjižnica: teorijske i praktične pretpostavke”,  u ponedjeljak, 3. 10., odvijat će se hibridno. Izlaganja će biti udaljenim sudionicima biti dostupna putem Zooma. Svi prijavljeni sudionici dobit će link preko kojeg će moći pratiti program.