Studentski skupovi

Etičke teme – 1. Studentski filozofski simpozij održan je 5. svibnja 2011. godine u organizaciji Odsjeka za filozofiju Filozofskog fakulteta u Osijeku.

Filmozofija – 2. Studentski filozofski simpozij održan je 2. i 3. svibnja. 2012. godine u organizaciji Odsjeka za filozofiju Filozofskog fakulteta u Osijeku.

Hrvatska filozofska baština – 3. Studentski filozofski simpozij održan je 17. svibnja 2013. godine u organizaciji Odsjeka za filozofiju Filozofskog fakulteta u Osijeku.

Sveučilište, filozofija, obrazovne politike – 4. Studentski filozofski simpozij održan je 8. i 9. svibnja 2014. godine u organizaciji Odsjeka za filozofiju Filozofskog fakulteta u Osijeku, Udruge studenata filozofije »logOS« i Hrvatskog filozofskog društva.

Društvo, jezik, mit – 5. Studentski filozofski simpozij održan je 28. i 29. svibnja 2015. godine u organizaciji Odsjeka za filozofiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Udruge studenata filozofije »logOS« i Hrvatskog filozofskog društva.

Filozofija u književnosti – 6. Studentski filozofski simpozij održan je 5. i 6. svibnja 2016. godine u organizaciji Odsjeka za filozofiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Udruge studenata filozofije »logOS« i Hrvatskog filozofskog društva.

Renesanse u filozofiji – 7. Studentski filozofski simpozij održan je 4. i 5. svibnja 2017. godine u organizaciji Odsjeka za filozofiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku i Hrvatskog filozofskog društva.

Studentske (r)evolucije: pedeset godina od 1968. – 8. Studentski filozofski simpozij održan je 3. i 4. svibnja 2018. godine u organizaciji Filozofskog fakulteta u Osijeku i Udruge studenata filozofije »logOS«.