„Jezično obrazovanje u srcu demokracije” Poziv na dostavu projektnih prijedloga za program Europskog centra za moderne jezike Vijeća Europe 2024. – 2027.

Jeste li zainteresirani za rješavanje ključnih izazova u jezičnom obrazovanju u sklopu jedinstvene europske platforme?

Europski centar za moderne jezike Vijeća Europe (ECML) poziva stručnjake svih razina jezičnog obrazovanja na sudjelovanje u pozivu za dostavu projektnih prijedloga u ECML programu aktivnosti od 2024. do 2027. godine.

Poziv, koji je otvoren do 31. kolovoza 2023., nudi priliku za korištenje prednosti europske platforme za pregovaranje, komunikaciju i objavljivanje inovativnih ideja te za davanje istinskog doprinosa utjecanjem na jezično obrazovanje u Europi.

Teme se mogu obrađivati iz perspektive provedbe politika, obrazovanja nastavnika ili izravno usmjeravanjem na praksu poučavanja i učenja jezika. U svim slučajevima teme bi se trebale fokusirati na europsku perspektivu.

Tko se može prijaviti?
Jezični stručnjaci koji rade u Republici Hrvatskoj i drugim državama članicama ECML-a koji nastoje dalje razvijati, dijeliti i obogatiti svoje ideje u istinski paneuropskom okruženju.

Webinar namijenjen budućim podnositeljima projektnih prijedloga održat će se 12. lipnja 2023. 15.00 – 17.00 CET.

Jeste li zainteresirani?
Potražite dodatne pojedinosti na web stranici: www.ecml.at/call