Dani otvorenih vrata FFOS-a u Gimnaziji “Matija Mesić” u Slavonskom Brodu

Dani otvorenih vrata FFOS-a u ponedjeljak su, 26. veljače, gostovali u slavonskobrodskoj Gimnaziji “Matija Mesić”.

Četrdesetak maturanata pozorno je slušalo predstavljanje studija Psihologije, Pedagogije, Sociologije, Engleskog jezika i književnosti, Njemačkog jezika i književnosti, Hrvatskog jezika i književnosti, Filozofije, Povijesti umjetnosti i Povijesti.

Studije i uvjete studiranja na FFOS-u predstavili su Leonarda Nago i Filip Pavličević, predsjednica i tajnik Studentskog zbora FFOS-a, Nikolina Živić, bivša slavonskobrodska gimnazijalka, a sada studentica Sociologije i Pedagogije, te nastavnici s odsjeka i katedri na kojima se izvode studiji za koje su slavonskobrodski maturanti pokazali interes – izv. prof. dr. sc. Alma Vančura, izv. prof. dr. sc. Hrvoje Volner, dr. sc. Ivana Šarić Šokčević, viša asistentica, dr. sc. Juraj Jurlina, viši asistent, dr. sc. Nemanja Spasenovski, asistent, Damir Sekulić, asistent, Matea Sesar, asistentica i Igor Loinjak, predavač.

Zahvaljujemo maturantima na interesu za naše studije, a ravnateljici, gospođi Luciji Brnić, dipl. pedagoginji, kao i pedagoginji Ines Basari, mag. engleskog jezika i književnosti i mag. pedagogije, na pozivu, srdačnoj dobrodošlici i organizaciji cijelog predstavljanja!

Sanja Jukić

Fotografije: Nemanja Spasenovski i Nikolina Živić