POZIV na 2. međunarodnu studentsku GREEN konferenciju

PRODULJEN JE ROK za dostavu sažetaka za sudjelovanje u radu 2. međunarodne studentske GREEN konferencije

2. međunarodna studentska GREEN konferencija održat će se u Osijeku 2. i 3. 6.2022. godine na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti Osijek u Osijeku.

****Rok za dostavu sažetaka je 27.5.2022.****

Dodatne informacije o smještaju za trajanja konferencije dostupne su u prilogu i na internetskoj stranici ISC GREEN 2022 Konferencije:

www.ptfos.unios.hr/isc_green

Dobrodošli na ISC GREEN 2022.!

Dobrodošli u Osijek!


 

 

POZIV na 2. međunarodnu studentsku GREEN konferenciju (PDF)


Uz podršku Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti u Osijeku 2. i 3. lipnja 2022. godine održat će se 2. međunarodna studentska GREEN konferencija – ISC GREEN 2022.

Filozofski fakultet u Osijeku uključio se kao suorganizator u organizaciju 2. međunarodne studentske GREEN konferencije.

Prva međunarodna studentska GREEN konferencija održana je 2018. godine u Osijeku povodom Međunarodnog dana biološke raznolikosti, a u cilju popularizacije znanosti i naglašavanja nužnosti višedisciplinarnog pristupa problematici zaštite i očuvanja prirode te razmjene i nadogradnje znanja, primjene smjernica održivog razvoja te ostvarivanja zdravijeg načina života. ISC GREEN konferencija 2018. godine okupila je 473 autora koja su prezentirala 158 studentskih radova. Zbog iznimnog uspjeha i velikog interesa studenata, odlučili smo nastaviti s organizacijom Međunarodne studentske GREEN konferencije u Osijeku.

Više informacija o 2. međunarodnoj studentskoj GREEN konferenciji dostupno je na poveznici: http://www.ptfos.unios.hr/isc_green/.