Najava održavanja 31. stručnog kolokvija Odsjeka za informacijske znanosti u organizaciji LIBROS-a

Odsjek za informacijske znanosti

Klub studenata informacijskih znanosti Libros organizira ovogodišnji stručni kolokvij Odsjeka za informacijske znanosti, događaj koji objedinjuje projekte i aktivnosti na kojima su sudjelovali studenti.
Ove godine, u sadržaj događaja uključena su i iskustva s prakse u pojedinim ustanovama, ali i drugim zemljama, stoga, ovim putem pozivamo sve zainteresirane studente, a posebno brucoše kojima iskustva drugih kolega mogu biti od velike pomoći pri odabiru mjesta za obavljanje stručne prakse. Također, pozivamo sve zainteresirane profesore koji su velikim dijelom doprinijeli organizaciji i provedbi svih dosadašnjih projekata.
Stručni kolokvij će se održati u srijedu, 2. ožujka 2022. u 17 sati u učionici 54 na Filozofskom fakultetu u Osijeku, a za one koji nisu u mogućnosti doći i poslušati ova kratka izlaganja uživo, omogućit će se praćenje kolokvija u virtualnoj učionici. Broj posjetitelja u fizičkoj učionici je ograničen na 45 i obvezno je poštovati epidemiološke mjere.
Program:
Lucija Grgić – Praksa u Muzeju i praksa u GISKO-u
Marija Milošević – Praksu na Korčuli
Ana Kljajić – Praksa u FFOS knjižnici i OŠ knjižnica
Danijela Šarić – Erasmus praksa
Klara Krnjaković – Praksa u Knjižara Nova
Eva Stojić – Volontiranje u Librosu
Marko Buljan – Mosh! Hackathon
i još mnogi drugi.
Zapratite event na Facebooku na adresi https://fb.me/e/7kYXAwdiH za daljnje novosti i nadamo se da se vidimo u što većem broju!