Održan treći Doktorski café na FFOS-u

U petak 30. lipnja 2023., u sada već ustaljenom terminu – zadnjeg petka u mjesecu od 17 do 20 h – održan je treći susret FFOS-ovih doktoranda u sklopu Doktorskog caféa.

Potaknuti praktičnim formatom, korisnom razmjenom informacija i nadasve dobrom atmosferom Doktorske runde u organizaciji voditeljica poslijediplomskih studija FFOS-a, doktorandi su prepoznali važnost takvih izrazito motivirajućih susreta te su ih odlučili organizirati i češće. Cilj je Doktorskog caféa povezati što više naših doktoranada te ih kroz razmjenu iskustava, izazova i uspjeha motivirati na daljnji rad tijekom studija i pisanja doktorske disertacije. Da u tome uspijeva, svjedoči sve veći broj sudionika iz susreta u susret, kao i zastupljenost doktoranada sva tri poslijediplomska studija: Književnosti i kulturnog identiteta, Jezikoslovlja te Pedagogije i kulture suvremene škole.

Lipanjski susret zadnji je prije ljetne stanke, stoga su njegovi sudionici podijelili planove i osmislili važne ciljeve za produktivno ljeto, a mi im svakako želimo da ih do sljedećeg susreta i ostvare!

Jelena Pataki Šumiga i Iris Spajić, asistentice