Studenti FFOS-a u pohodu na Student Esports Tournament

Nakon duge pauze od četiri mjeseca počinje četvrto izdanje Student Esports Tournamenta! 

Student Esports Tournament, ili skraćeno SET, popularni je turnir u organizaciji Good Game Globala. Čak 16 timova od 6 studenata branit će boje svog fakulteta te će se pokušati dokazati kao jedni od najboljih natječući se u pet esport naslova. Studenti FFOS-a ove se sezone prvi put priključuju SET-u, a od njih ove sezone očekujemo pohod na plasman u S ligu.

U 4. sezoni SET-a studenti će igrati već dobro poznate esports naslove: League of Legends, CS:GO, PUBG i Rocket League, a novost je još jedan naslov iz žanra FPS igara: Rainbow Six Siege. Još je jedna novost ove sezone to da će se pobjednici CS:GO discipline lige S naći u bracketu FACEIT CS:GO Collegiate europskog natjecanja, a najbolji Rocket League tim lige S imat će priliku natjecati se među najboljim studentskim RL timovima na poznatom University Rocketeers europskom natjecanju.

Boje FFOS-a ove sezone brane: Lovro Bogdanović, Leon Ivan Strakoš, Marko Milošević, Tin Papučić, Ivan Grbeša i Marko Buljan.

Partneri četvrte sezone Student Esports Tournamenta su Hisense, Span, Raw Fury, Nescafe 3u1, White Shark i Solana Nin, a ekipa iz Good Game Globala koja stoji iza organizacije natjecanja priprema jako puno zanimljivog sadržaja, kao i mnoštvo sati live streama.

Prvi streamovi počeli su 4. 4. 2023., a prva disciplina u kojoj će studenti odmjeriti snage uvijek je napeti Rocket League. Da biste saznali tko će se sukobiti u prvom kolu, pogledajte izvlačenje grupa na YouTube kanalu SET-a. Svakako posjetite i službeni SET Twitch kanal te podržite svoje kolege!

 

 

Društvene mreže SET-a:

Instagram

Facebook

Twitter

YouTube

Twitch

Web-stranica