Tjedan karijera Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku 2024. (NOVO)

NOVA OBAVIJEST O KARIJERNOM KORZU

Karijerni korzo kao središnje događanje Tjedna karijera Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku koje će se održati 8. svibnja 2024. premješta se zbog vremenskih uvjeta na lokaciju Fakulteta agrobiotehničkih znanosti (prizemlje), Vladimira Preloga 1, Osijek.


Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku u razdoblju od 6. do 10. svibnja 2024. organizira Tjedan karijera Sveučilišta u Osijeku s ciljem razvoja karijera studenata, ali i njihovog povezivanja s poslovnim sektorom. Tjedan će obuhvatiti niz aktivnosti, radionica, okruglih stolova, tribina i predavanja u suorganizaciji svih znanstveno-nastavnih i umjetničko-nastavnih sastavnica našega Sveučilišta.

Jedna od aktivnosti sveučilišnog Tjedna karijera 2024. je i Karijerni korzo. U sklopu Karijernog korza, koji će se održati 8. svibnja 2024., studenti mogu kratko razgovarati s poslodavcima (speed-dating). Za kratki razgovor prijaviti se možete ovdje. Za razgovor treba pripremiti životopis te doći u u zakazano vrijeme u Studentski dom (prostor dnevnog boravka na prvom katu). Prijave su otvorene do popunjenja kapaciteta, najkasnije do 2. svibnja 2024. u 18 sati, a o točnom će terminu prijavljeni biti obaviješteni e-mailom.

PROGRAM TJEDNA KARIJERA 2024

PLAKAT S PROGRAMOM

PLAKAT KARIJERNOG KORZA