Utrka “Osječki meandar”

Ime trke: “Osječki meandar”

Organizator: Gradski savez za sportsku rekreaciju “SPORT ZA SVE” Osijek i Akademija za umjetnost i kulturu (AUK)

Datum: Subota, 27. 4. 2024.

Lokacija: Osijek, Hrvatska

Start i cilj utrke: Vodena vrata, Osijek

 

Startnina: besplatno 

 

Prijave za trku:  online na web-stranici stotinka.hr i na dan utrke na licu mjesta do 9:30 sati

Podjela startnih brojeva: Vodena vrata, Osijek 27. 4. 2024., 9:00 — 9:45 sati

Nagrade: sportske medalje za prve tri plasirane trkačice i prva tri plasirana trkača

Startni paket: Startni broj s motivom meandra i majica s motivom meandra (majice su ograničene za prvih 200 prijavljenih natjecatelja brz obzira na kategoriju)

 

Napomena organizatora: 

GSSR “Sport za sve” Osijek, Akademija za umjetnost i kulturu (AUK) i Zajednica osječkog sporta zajedničkim snagama organiziraju gradsku utrku “Osječki meandar”, memorijalnu utrku koja će se održati u subotu, 27. 4. 2024. godine u sklopu akcije “Zdravko je krenuo”, a povodom Dana Julija Knifera, počasnog građanina grada Osijeka i jednog od najznačajnijih hrvatskih umjetnika 20. stoljeća.

Sudionici će pred sobom imati 4350 m trkačkog izazova. Ruta kojom će se utrka odvijati je kružna, start utrke je u 10:00 kod Vodenih vrata na ulazu u Tvrđu. Prijave putem linka:  https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/2300 ili od 9:00 do 9:30 na licu mjesta.

Prva tri prvoplasirana trkača u muškoj i ženskoj kategoriji te kategoriji “Zdravko je krenuo” (bez obzira na spol) bit će nagrađena medaljama, a prvih 200 prijavljenih sudionika majicama s logom utrke. Organizator je osigurao i bočicu vode za okrepu koja će sve sudionike dočekati na cilju.

Pozivamo sve trkače, rekreativce i sportaše, a posebno studente da sudjelovanjem u utrci pridonesu ovoj lijepoj ideji spoja sporta i kulture u našem gradu!

Za sudjelovanje u utrci svi sudionici imaju pravo na markicu i rekreacijsku karticu akcije “Zdravko je krenuo”. Sudjelovanje na utrci je besplatno.

ZDRAVKO JE KRENUO – KRENI I TI!