INTER_CON 2021

Zbornik Interdisciplinarnost u teoriji i praksi

S veseljem vas obavještavamo da je otisnut zbornik Interdisciplinarnost u teoriji i praksi.

Online verziju zbornika možete preuzeti ovdje.

 


Međunarodni interdisciplinarni 1. Kongres Centra za interdisciplinarna istraživanja Filozofskog fakulteta Osijek: »Interdisciplinarnost u teoriji i praksi« održat će se 4. i 5. studenog 2021. godine. Organizatori su kongresa Centar za interdisciplinarna istraživanja Filozofskog fakulteta Osijek i Filozofski fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, dok su pokrovitelji skupa Filozofski fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, Grad Osijek i Osječko-baranjska županija.

Kongres će se održati u hibridnom obliku, i to na daljinu putem online platforme Zoom i kontaktno iz Male vijećnice Filozofskog fakulteta (dvorana 39), a iz koje će se predavanja također prenositi putem Zoom-a. Poveznice za praćenje kongresa možete pronaći u nastavku:

Poveznica 1: četvrtak (4. studenog):
https://us06web.zoom.us/j/91586366545?pwd=VmhsM1FsQnloc21hQmN5SEt5U09VZz09

Poveznica 2: petak (5. studenog):
https://us06web.zoom.us/j/92709398676?pwd=Sk1ETTc2K3BlcVVBMDBiNUVoaEl0UT09.

Na našem prvom kongresu sudjelovat će četrdeset i četiri sudionika iz četiriju zemalja (Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Kina i Meksiko), među kojima su istraživači, poslijedoktorandi i studenti iz raznih područja znanosti i umjetnosti. Izlaganja će biti održana na dvama službenim jezicima kongresa: hrvatskom i engleskom. Kao popratni materijal otisnuta je knjižica sažetaka, koja je objavljena i u online obliku.

Program kongresa možete preuzeti OVDJE, a cjelokupnu publikaciju kongresa OVDJE.