Novi naslovi u Knjižnici FFOS-a

Novo s knjižničnih polica!

Sprachkontaktforschung : eine Einfuehrung

Claudia Maria Riehl

Tuebingen, Gunter Narr Verlag, 2016.

Ovaj uvod u istraživanje jezičnih dodira temelji se na različitim stajalištima, metodama i osnovama istraživanja jezičnih dodira. Na jednostavan, dobro čitljivi način opisuje djelovanje jezičnih kontakata i fenomene na jezičnoj razini.

Mit Zeichnungen von Jean-Marc Deltorn: Begegnungen A2+ : Deutsch als Fremdsprache : integriertes Kurs- und Arbeitsbuch : Sprachniveau A2+ /

Anne Buscha, Szilvia Szita

Leipzig, Schubert-Verlag, 2013.

Udžbenik Begegnungen A2+ je namijenjen za postizanje razine A2 europskog jezičnog referentnog okvira za jezike. Sadrži integrirani udžbenički materijal i vježbe za samostalan rad. Priloženi su mu  CD-i te Dodatak s rješenjima. (4. 11. 2020.)

Mit Zeichnungen von Jean-Marc Deltorn A Grammatik : Uebungsgrammatik Deutsch als Fremdsprache : Sprachniveau A1-A2

Anne Buscha, Szilvia Szita

Leipzig, Schubert-Verlag, 2010.

Knjiga A Grammatik sadrži gramatičke vježbe za razine A1 i A2 europskog jezičnog referentnog okvira. Prikladna je i kao dodatni materijal uz udžbenik kao i za samostalan rad. Svaka gramatička tema se obrađuje kroz nekoliko struktura:

...

(4. 11. 2020.)

Erkundungen B2/C1 : Deutsch als Fremdsprache : Lehrerhandbuch : Sprachniveau B2/C1

Anne Buscha, Ingrid Grigull, Susanne Raven

Leipzig, Schubert-Verlag, 2018.

Udžbenik Erkundungen: Deutsch als Fremdsprache B2/C1 je namijenjen odraslim učenicima s vrlo dobrim i dobrim znanjem njemačkog jezika. Omogućuje im proširivanje znanja na brzi i učinkoviti način.
...

(4. 11. 2020.)