Naslovna


Pododsjek za pedagoško-psihološko-didaktičko-metodičku izobrazbu

Dobrodošli na stranicu Programa za pedagoško-psihološko-didaktičko-metodičku izobrazbu!

 

Voditeljica Programa: doc. dr. sc. Renata Jukić (rjukic@ffos.hr)

ŠKOLSKA PRAKSA – OBAVIJEST POLAZNICIMA

Datum objave: 22.05.2018.


Filozofski fakultet službenim putem dostavlja svim odabranim školama potrebnu dokumentaciju za svakog polaznika koji se upućuje na polaganje Školske prakse. Nakon ostvarene Školske prakse škola je dužna također službenim putem Filozofskom fakultetu (referadi PPDMI) dostaviti obrazac o položenoj Školskoj praksi ispunjen traženim podatcima, potpisan i ovjeren pečatom škole.

 

Obavijest

Datum objave: 13.05.2018.


Poštovani kolege,

ovdje možete vidjeti popis polaznika PPDM izobrazbe po izbornim predmetima.

Svatko se tijekom prošlog tjedna trebao, prema obavijesti koju ste dobili, prijaviti na ukupno tri predmeta (po jedan iz svakog bloka), osim u slučaju ako su Vam neki od predmeta priznati. Nakon pregleda Vaših prijava dodala sam na popis polaznike koji  se nisu u zadanom roku prijavili za izborne predmete.

Budući da ima polaznika koji su umjesto tri kolegija izabrali jedan ili dva, molim da mi se jave na mail rjukic@ffos.hr (osim u slučaju da ste tražili i dobili priznavanje pojedinih predmeta).

Dakle, na navedenom popisu, svatko kome nije omogućeno priznavanje predmeta iz prethodnog školovanja mora se nalaziti na tri predmeta (unutar prvog, drugog i trećeg bloka).

Srdačan pozdrav,

Doc.dr.sc. Renata Jukić, voditeljica izobrazbe

ŠKOLSKA PRAKSA – OBAVIJEST O OSTVARIVANJU ŠKOLSKE PRAKSE

Datum objave: 08.05.2018.


Svi polaznici PPDMI koji se upućuju na polaganje Školske prakse mogu se javiti u odabranu ili dodijeljenu školu od 21. svibnja 2018.

OBAVIJEST O NAČINU PRIJAVE I UPISA IZBORNOGA PREDMETA

Datum objave: 03.05.2018.


Obavijest možete vidjeti ovdje

OBAVIJEST - METODIČKE SKUPINE

Datum objave: 17.04.2018.


Poštovani polaznici PPDM izobrazbe,

popis polaznika prema metodičkim skupinama možete vidjeti ovdje. Nastava iz kolegija Metodika nastave započinje, prema rasporedu, 21. 04., a završava 12. 05. (ukupno 32 sata nastave). Nastava je organizirana u “hibridnim” skupinama (zajedno ju pohađaju/prate polaznici u učionicama i on-line polaznici).

Kao što ste upoznati, obavljenje školske prakse moguće je tek nakon polaganja ispita iz kolegija Metodika nastave. Još jednom molim sve polaznike da ispune aplikaciju vezanu uz školsku praksu, a oni koji rade ili su radili u neposrednom odgojno-obrazovnom radu (prema Pravilniku o PPDM izobrazbi koji možete naći na stranicama programa), da pošalju potvrdu o tome I u referadu fakulteta kako bi voditeljica školske prakse, doc.dr.sc. V. Bjedov, na vrijeme organizirala istu.

S poštovanjem,
Doc.dr.sc. Renata Jukić, voditeljica izobrazbe

Ispitni rokovi kod izv. prof. dr. sc. Lukaša

Datum objave: 22.03.2018.


U subotu, 24.3.2018. u 12.00 sati održat će se online ispit iz kolegija Metodika nastave. Polaznici koji planiraju polagati ispit na tom roku trebaju se e-mailom javiti profesoru radi unošenja datuma prijave u studomatu ili da jave datum koji su upisali u studomat kao datum prijave.

Pismeni ispit iz kolegija Pedagogija i Metodika nastave održat će se 21.4.2018. i 12.5.2018. godine u 12,00 sati u učionici 54. Uvodne obavijesti za polaznike II. upisnog ciklusa (27. siječnja 2018.)

Datum objave: 29.01.2018.


Uvodne obavijesti možete vidjeti ovdje

KONAČAN POPIS POLAZNIKA KOJIMA FILOZOFSKI FAKULTET ORGANIZIRA ŠKOLSKU PRAKSU

Datum objave: 18.12.2017.


Konačan popis polaznika kojima Filozofski fakultet organizira školsku praksu možete vidjeti ovdje