Naslovna


Pododsjek za pedagoško-psihološko-didaktičko-metodičku izobrazbu

Dobrodošli na stranicu Programa za pedagoško-psihološko-didaktičko-metodičku izobrazbu!

 

Voditeljica Programa: doc. dr. sc. Renata Jukić (rjukic@ffos.hr)

Obavijest

Datum objave: 13.11.2017.


Poštovani polaznici PPDM izobrazbe,

popis polaznika prema metodičkim skupinama možete vidjeti OVDJE. Nastava iz kolegija Metodika nastave započinje, prema rasporedu, 25.11., a završava 16.12. (ukupno 32 sata nastave).

Nastava je organizirana u “hibridnim” skupinama (zajedno ju pohađaju/prate polaznici u učionicama i on-line polaznici).

Kao što ste upoznati, obavljenje školske prakse moguće je tek nakon polaganja ispita iz kolegija Metodika nastave. Još jednom molim sve polaznike koji rade ili su radili u neposrednom odgojno-obrazovnom radu (prema Pravilniku o PPDM izobrazbi koji možete naći na stranicama programa), da pošalju potvrdu o tome u referadu fakulteta kako bi voditeljica školske prakse, doc.dr.sc. V. Bjedov, na vrijeme organizirala istu.

 

S poštovanjem,

Doc.dr.sc. Renata Jukić, voditeljica izobrazbe

OBAVIJEST O OTVORENOJ APLIKACIJI ZA ŠKOLSKU PRAKSU

Datum objave: 23.10.2017.


U aplikaciji o Školskoj praksi, dostupnoj na poveznici: https://goo.gl/forms/kwe9DSFe8T0pFLJC2, nalazi se obrazac koji ispunjavaju polaznici upisani u rujnu 2017. koji će samostalno dogovoriti ostvarivanje Školske prakse i koji su se tako izjasnili u anketi o Školskoj praksi ispunjenoj pri upisu. Ako je u međuvremenu došlo do promjene u polaznikovu izboru u odnosu na izjašnjavanje u anketi, ljubazno molimo da se promjena javi doc. dr. sc. Vesni Bjedov putem e-pošte: vbjedov@ffos.hr.

Aplikacija s dostupnim obrascem bit će otvorena do 9. prosinca 2017. i nakon toga roka neće više biti moguće pristupiti aplikaciji.

 

Kratke obavijesti za polaznike PPDM izobrazbe u I. upisnom roku - 2017./2018

Datum objave: 18.09.2017.


Obavijesti možete vidjeti ovdje

Uvodna obavijest polaznicima

Datum objave: 04.09.2017.


Poštovani polaznici novog upisnog roka Pedagoško-psihološko-didaktičko-metodičke izobrazbe,

prije svega, dobro došli u prostor Filozofskog fakulteta u Osijeku u kojemu ćemo se susresti u subotu 9. rujna 2017. u 8.30 h u Svečanoj dvorani (II. kat). Nakon dobivanja uvodnih informacija pristupit ćete procesu upisa koji će završiti do 12.00 h kada kreće prvi blok nastave. Zahvaljujemo se što ste nam ukazali povjerenje odlukom o upisu PPDM izobrazbe. Želimo vam uspješan start i ugodan zajednički rad. Sve potrebne obavijesti pravodobno ćete dobiti na stranicama pododsjeka za PPDMI te vas stoga molimo da proučite upute i redovito pratite novosti.

Na raspolaganju su vam djelatnici referade, knjižnice, pravne službe, voditeljica školske prakse i voditeljica pododsjeka. Sve mail adrese, kao i raspored subotnjih dežurstava referade i knjižnice možete naći na stranicama PPDMI-ja.

 

S poštovanjem,

Renata Jukić,

Voditeljica PPDM izobrazbe

 

Raspored - 1. upisni ciklus 2017./2018.

Datum objave: 01.09.2017.


Raspored možete vidjeti ovdje