Edukacija Povjerenstva za rodnu ravnopravnost Sveučilišta u Osijeku

Dragi članovi akademske zajednice,

s velikim zadovoljstvom vas pozivamo na edukaciju Povjerenstva za rodnu ravnopravnost Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, pod nazivom:

Rodna ravnopravnost i razvoj karijera:

mladi istraživači u akademskom okruženju

Edukacija će se fokusirati na važnost rodne ravnopravnosti u akademskom okruženju, s posebnim naglaskom na razvoj karijere mladih istraživača. Bit će pružene relevantne informacije, primjeri najbolje prakse i rasprava o izazovima s kojima se suočavaju mladi istraživači u pogledu rodne ravnopravnosti u akademskoj zajednici.

Nadamo se da ćemo organizacijom ovog događaja ponuditi izvrsnu priliku za razmjenu znanja i iskustava među članovima akademske zajednice, te potaknuti na raspravu i konstruktivne ideje koje će doprinijeti empirijskom istraživanju rodne ravnopravnosti u akademskom okruženju, te u naposljetku daljnjem napretku akademske zajednice u pogledu rodne ravnopravnosti.

Edukaciju će održati asistentica Emma Kovačević na Filozofskom fakultetu Osijek, Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, dana 31. svibnja 2023. s početkom u 12:00 sati, u prostoriji 42.

Pozivnica se nalazi u privitku.

Srdačan pozdrav,

Povjerenstvo za rodnu ravnopravnost Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku