Online Informativni dan MSCA Postdoktorske stipendije

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na poludnevni online informativni dan MSCA Postdoktorskih stipendija, koji će se održati u petak 17. svibnja 2024. od 10 do 13:00 sati putem Zoom platforme. Dostupan je preliminarni program informativnog dana.

Na informativnom danu predstavit će se pravila natječaja Postdoktorskih stipendija, mogućnosti za mentore, proces evaluacije i korisne savjete za pisanje projektnog prijedloga, mogućnost financiranja putem Pečata izvrsnosti te mogućnosti umrežavanja za postdoktorande i znanstvene organizacije. Kroz kratki okrugli stol, predstavit ćemo istraživače koji su bili uspješni na prošlogodišnjem natječaju.

Informativni dan prvenstveno je namijenjen postdoktorskim istraživačima koji razmišljaju o prijavi MSCA Postdoktorskih stipendija te potencijalnim hrvatskim mentorima i voditeljima istraživačkih timova koji žele ugostiti strane postdoktorande, administrativnom osoblju uključenom u postupak pisanja i prijave projektnih prijedloga, ali i drugim predstavnicima znanstvenih organizacija i istraživačkih centara kao i zainteresiranim predstavnicima industrije i privatnog sektora.

Sudjelovanje na informativnom danu je besplatno, a prijava je moguća putem dostupne poveznice (pod događanje potrebno je odabrati Informativni dan MSCA Postdoktorske stipendije, 17. svibnja 2024.) Prijave su otvorene do 15. svibnja 2024. Poveznica na Zoom platformu sudionicima će biti dostavljena nakon zatvaranja prijava.

Ovim putem Vas ljubazno upućujemo da obavijest o prijavi te sve buduće obavijesti o događanju pratite, kako u ”dolaznoj pošti” tako i u ”neželjenoj” pošti na Vašim cijenjenim e-mail adresama.

U slučaju problema s prijavom putem navedene poveznice ili dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite na e-mail adresu: sandra.vidovic@ampeu.hr te ivan.makovec@ampeu.hr.