Događanja i aktivnosti

Tjedan karijera Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku 2023.

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku u razdoblju od 15.-19. svibnja 2023. organizira Tjedan karijera Sveučilišta u Osijeku s ciljem razvoja karijere naših studenata, ali i njihovog povezivanja s poslovnim sektorom. Tjedan će obuhvatiti niz aktivnosti, radionica, okruglih stolova, tribina, predavanja namijenjenih studentima i speed dating, u suorganizaciji svih znanstveno-nastavnih i umjetničko-nastavne sastavnice našega Sveučilišta.

Jedna od aktivnosti sveučilišnog Tjedna karijera 2023. je i Karijerni korzo. U sklopu Karijernog korza, koji će se održati 17. svibnja 2023., studenti mogu kratko razgovarati s poslodavcima (speed-dating). Za kratki razgovor prijavite se ovdje, pripremite svoje životopise i dođite u zakazano vrijeme u Studentski dom (prostor dnevnog boravka na 1. katu). Prijave su otvorene do ponedjeljka 8. svibnja, do 18:00h, a o točnom terminu bit ćete obaviješteni e-mailom.

>>> NOVA OBAVIJEST O KARIJERNOM KORZU:

Karijerni korzo kao središnje događanje Tjedna karijera Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku koje će se održati 17. svibnja 2023.

premješta se zbog vremenskih uvjeta na lokaciju Fakulteta agrobiotehničkih znanosti (prizemlje), Vladimira Preloga 1, Osijek.

LETAK

PLAKAT

>>> Nova obavijest i poziv za uključivanje na speed dating na Tjednu karijera:

http://www.unios.hr/kvaliteta/speed-dating-razgovor-s-poslodavcem/ 

 


U srijedu, 22. 5. 2019., s početkom u 18 sati u sobi 53 na Filozofskom fakultetu Osijek održat će se seminar “Kako se zaposliti koristeći sredstva EU-fondova?” Seminar organiziraju ustanova za obrazovanje odraslih Edunova i Alumni udruga FFOS, a održat će ga Toni Žufić, dipl. iur., predavač u Edunovi s dugogodišnjim iskustvom u pripremi i provedbi razvojnih strategija i projekata financiranih iz EU-fondova. Na seminaru će se moći saznati važne informacije o projektima i EU-fondovima (gdje pronaći natječaje, što je bitno pri pisanju projekta, koja je bitna dokumentacija i gdje se ona može pronaći, na što treba paziti pri prijavi projekta, struktura projekta, kome se netko tko piše projekt može obratiti za pomoć), dobit će se više informacija o edukaciji za pisanje projekata financiranih iz EU-fondova i što edukacija sve pruža te koje su mogućnosti nakon završene edukacije. Prisutnima će se obratiti i osobe koje su završile edukaciju za pisanje projekata financiranih iz EU-fondova i reći kako im je ta edukacija omogućila zapošljavanje.


Listopad 2018. godine:

Iskustvo ne pada s neba! Studentski.hr provodi regrutaciju TEBE TRAŽIMO

Nezaposlen.. ili samozaposlen? Poslušaj predavanje Od nezaposlenosti do samozaposlenosti … jer uvijek postoji način!