2020

scientific inter_view, vol. 1:

»Ima li mjesta stručnjacima iz društvenih i humanističkih znanosti u IT svijetu?«

 

1) Prvo u ciklusu predavanja pod nazivom scientific inter_view s temom »Ima li mjesta stručnjacima iz društvenih i humanističkih znanosti u IT svijetu?« u organizaciji Centra za interdisciplinarna istraživanja Filozofskog fakulteta Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Predavanje je održao Boris Rauš iz tvrtke Bamboo Lab, 13. svibnja 2020. godine (srijeda) s početkom u 19.00 sati putem online platforme Zoom. Moderator predavanja: Sergej Filipović.

 

 

2) Drugo u ciklusu predavanja pod nazivom scientific inter_view s temom »Ima li mjesta stručnjacima iz društvenih i humanističkih znanosti u IT svijetu?« u organizaciji Centra za interdisciplinarna istraživanja Filozofskog fakulteta Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Predavanje je održao Marin Seleš iz tvrtke Čas posla design & copywrite i Pučkog otvorenog učilišta, 27. svibnja 2020. godine (srijeda) s početkom u 19.00 sati putem online platforme Zoom. Moderator predavanja: Hrvoje Potlimbrzović.

 

 

3) Treće u ciklusu predavanja pod nazivom scientific inter_view s temom »Ima li mjesta stručnjacima iz društvenih i humanističkih znanosti u IT svijetu?« u organizaciji Centra za interdisciplinarna istraživanja Filozofskog fakulteta Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Predavanje je održao doc. dr. sc. Tomislav Jakopec s Filozofskog fakulteta u Osijeku, 9. lipnja 2020. godine (utorak) s početkom u 18 sati putem online platforme Zoom. Moderator predavanja: Demian Papo.

 

 

4) Četvrto u ciklusu predavanja pod nazivom scientific inter_view s temom »Ima li mjesta stručnjacima iz društvenih i humanističkih znanosti u IT svijetu?« u organizaciji Centra za interdisciplinarna istraživanja Filozofskog fakulteta Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Predavanje su održali Davor Banović iz tvrtke Shoutem i Marko Marincel iz tvrtke Factory, 2. srpnja 2020. godine (četvrtak) s početkom u 17.00 sati putem online platforme Zoom. Moderator predavanja: Nemanja Spasenovski.