2021

scientific inter_view, vol. 2:

»Koja je uloga stručnjaka iz društvenih i humanističkih znanosti

u udrugama civilnog društva?«

 

1) Prvo predavanje drugog ciklusa predavanja pod nazivom scientific inter_view s temom »Koja je uloga stručnjaka iz društvenih i humanističkih znanosti u udrugama civilnog društva?« u organizaciji Centra za interdisciplinarna istraživanja Filozofskog fakulteta Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Predavanje su održali prof. dr. sc. Siniša Zrinščak (Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu; Scientific Committee, EU Agency for Human Rights) i Mislav Matišić, mag. educ. geogr. et hist. (Udruga »Karašicka Republika«), 28. travnja 2021. godine (srijeda) s početkom u 17.00 sati putem online platforme Zoom. Moderator predavanja: Juraj Jurlina.

 

 

2) Drugo predavanje drugog ciklusa predavanja pod nazivom scientific inter_view s temom »Koja je uloga stručnjaka iz društvenih i humanističkih znanosti u udrugama civilnog društva?« u organizaciji Centra za interdisciplinarna istraživanja Filozofskog fakulteta Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Predavanje su održale Mirna Šostarko, mag. educ. phil. et mag. paed. (DKolektiv – organizacija za društveni razvoj; Hrvatski centar za razvoj volonterstva) i Mirela Pašić, mag. paed. (SOS Rijeka – centar za nenasilje i ljudska prava), 12. svibnja 2021. godine (srijeda) s početkom u 18.00 sati putem online platforme Zoom. Moderator predavanja: Hrvoje Potlimbrzović.

 

 

3) Treće predavanje drugog ciklusa predavanja pod nazivom scientific inter_view s temom »Koja je uloga stručnjaka iz društvenih i humanističkih znanosti u udrugama civilnog društva?« u organizaciji Centra za interdisciplinarna istraživanja Filozofskog fakulteta Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Predavanje su održale Irena Mikulić, dipl. odgajatelj / specijalist u pedagogiji za rad s mladima (PRONI Centar za socijalno podučavanje) i Ivana Šibalić, prof. (Udruga za rad s mladima »Breza«), 26. svibnja 2021. godine (srijeda) s početkom u 18.00 sati putem online platforme Zoom. Moderator predavanja: Nemanja Spasenovski.

 

 

4) Četvrto i posljednje predavanje drugog ciklusa predavanja pod nazivom scientific inter_view s temom »Koja je uloga stručnjaka iz društvenih i humanističkih znanosti u udrugama civilnog društva?« u organizaciji Centra za interdisciplinarna istraživanja Filozofskog fakulteta Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Predavanje su održale Josipa Mamužić, dipl. psih. (Udruga Klikeraj) i Sonja Kersten, medijatorica (Medijacijski centar »MSvijet«), 2. lipnja 2021. godine (srijeda) s početkom u 17.00 sati putem online platforme Zoom. Moderator predavanja: Demian Papo.